Van Leeuwen Modelmakerij BV is opgericht in 2000. Frank van Leeuwen is met zijn werktuigbouwkundige achtergrond en veel affiniteit voor diverse materialen en bewerkingstechnieken het bedrijf gestart. Het bedrijf kende zijn oorsprong in Ammerzoden, waarna het na enkele verhuizingen is neergestreken op de huidige locatie: bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel. Hoewel in de beginjaren van het bedrijf de mogelijkheden  en werkzaamheden nog vrij beperkt waren, is de modelmakerij inmiddels uitgegroeid tot een volwassen toeleverancier met de hoogste stand van technieken.

Voor een zeer breed scala aan productietechnieken levert Van Leeuwen de bijbehorende tooling, waarbij u als klant helemaal ontzorgd wordt. De werkwijze kenmerkt zich door actief mee te denken met de klant en het hele traject van productconcept tot productiemiddel te dekken met bijbehorende kwalitatieve kennis, technieken en productiemiddelen.

Modelmakerij is in basis een heel breed begrip. Van Leeuwen kent een grote expertise op allerlei gebieden in de modelmakerij, maar heeft een groot specialisme: het frezen van de meest uiteenlopende en complexe vormen als basisingrediënt voor uw tooling of eindproduct.

Service

Een goed contact en overleg met klanten wordt door Van Leeuwen Modelmakerij BV zeer belangrijk geacht. Klanten waarmee een samenwerking wordt aangegaan, kunnen rekenen op een zeer grote betrokkenheid en een nauwe samenspraak. Hierbij worden alle stappen van de engineering inzichtelijk gemaakt door het aanreiken van 3D data of voorbeelden. Een perfect model is daarbij altijd het einddoel. Op deze manier komt u als klant nooit voor verrassingen te staan. Ook houdt Van Leeuwen u desgewenst op de hoogte van de verdere voortgang van uw project tijdens de productie-fase.